Головне

Криштіану Роналду вже не той?

21.11.2017 20:36 Адміністратор Чемпіона 2152 0
Криштіану Роналду вже не той?

Матч 12-го туру чемпіонату Ла Ліги між Реалом та Атлетико (0:0) став певним розчаруванням для фанатів Королівського клубу не лише через те, що Барселона ще більше відірвалася від принципового суперника.

Один факт ще більше збентежив вболівальників, а точніше - поціновувачів таланту Криштіану Роналду. 

В одному із епізодів поєдинку Роналду мав втікати на побачення із голкіпером суперника Яном Облаком після того, як у відрив його відправив Лука Модрич.

Але дуже швидко зіркового нападника вершкових наздогнав захисник матрацників Хуанфран. Той вибив м'яч та ліквідував потенційну небезпеку, пише СпортАрена.

 

Вболівальники після матчу зробили декілька порівнянь: наприклад, Хуанфрану та Роналду - по 32 роки, але захисник, який стартував за опонентом майже в той самий момент розвинув максимальну швидкість на 1 км/г більше - 33,8 км/г. Тому і недивно, що врешті реш португалець не спромігся скористатися шансом, яких за гру було не так вже й багато. 

Звісно один матч - не показник, але очевидно, що у нинішньому сезоні Роналду поки не демонструє звично високого рівня. Хіба 1 (!) гол та 2 передачі у восьми матчах це те, що очікують від Роналду фанати? Факт, що португалець у матчах Примери не здійснив жодного відбору - не так важливо на фоні відсутності голів. 

Можливо Роналду не висипається після народження доньки, своєї вже четвертої дитини? Як би там не було, але вболівальники сподіваються побачити колишнього майстра. 

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()