Головне

Один день з життя кандидата на посаду Голови федерації футболу міста Києва

28.11.2017 18:44 Адміністратор Чемпіона 2199 0
Один день з життя кандидата на посаду Голови федерації футболу міста Києва

Кандидат на посаду Голови федерації футболу Києва Владислав Ващук в соціальній мережі описав, як пройшов його день.

Ващук спробував зустрітися з шістьма організаціями-колективними членами, які будуть брати учать у виборах, але виявилося, що п'ять із них - фіктивні.

О пів на шосту вечора зателефонував Голова комісії з реорганізації Федерації футболу міста Києва Старовойт Віктор Кіндратович. Запропонував організувати зустріч трьох кандидатів і комісії, мовляв, давайте знаходити спільну мову.

Спільну мову з Комісією, що публікує дезінформацію на офіційному сайті міської федерації і не дає мені вчасно список делегатів, завдяки її діям, мені знаходити зараз ніколи, про що я повідомив Віктору Кіндратовичу.

Зранку їздив в КДК ФФУ, подавав чергову скаргу на дії комісії. Потім спробував в черговий раз здійснити своє право на чесний виборчий процес і агітацію організацій-виборців.

Вся справа в тому, що список делегатів, викладений в публічному доступі на сайті ФФМК, складається виключно з одних імен, по батькові та прізвищ, без прив'язки до будь-якої організації.

Знайти делегатів через адресне бюро, як розумієте, не є можливим, і тому я, як кандидат, вирішив воювати даними списком і проїхатися по організаціям-колективним членам особисто.

Адреси та телефони є на сайті федерації, так що я вирішив, що проблем з пошуками бути не повинно. Хотів знайти делегатів, вручити в руки свою програму, ну або хоча б передати їм її через офіційних осіб організацій.

Заодно подивитися - як живуть колективні члени Федерації, чим займаються, яку діяльність ведуть, спрямовану на розвиток київського футболу. Запитати про нагальні питання та проблеми, поспілкуватися, так би мовити.

До речі, серед делегатів побачив імена шістнадцяти з вісімнадцяти діючих віце-президентів Федерації, але може це і тезки, сказати точно не можу.

ОГ ФК "Відрадний"

По телефону говорять, що "цей номер не є дійснім". Ок, їду за адресою.

Покинута давним-давно стара динамівська база. Очманілий сторож каже - "Так ви що, нікого тут немає давним давно, багато років вже". Іржава вивіска свідчить про те, що організація тут колись можливо була. Але зараз її тут немає. Список показувати нікому, їдемо далі.

ГО ФК "Омікс" вул. Сім'ї Хохлових 8

За цією адресою знаходиться мотоциклетний завод.
Охорона на прохідній про таку організацію не чула, про її діяльність нічого сказати не може. На територію не пустили.

ОГ "Шкільна футбольна ліга". Вул. Смоленська 31-33

За цією адресою знаходиться Київський економічний інститут менеджменту.
У ректораті про таку організацію не чули, нічого сказати про її діяльність не можуть.

За тією ж адресою знаходиться ГО "Київська футбольна ліга" та ГО "Дитячо-юнацька футбольна ліга м.Києва". Результат той же. Чи не чули, не знають.

Набираю телефони організацій, завдяки щасливому випадку вони чомусь збігаються.
Бінго!

- Бухгалтерія Федерації футболу міста Києва, слухаю вас

На питання про те, де я можу знайти такі організації - легка паніка у відповідь.

- Зараз, я дам дівчинку...

Дівчинка бере трубку, представляється секретарем організації. Якої - не уточнює, мабуть, усіх трьох відразу. Питаю, а чим займається ваша організація? У відповідь - паніка. Залиште свій номер телефону, вам зателефонують...

Не передзвонили.

ДГО ФК "Десна"

За адресою - школа. Відразу відзначаю наявність поля. Організація є, жива, робоча, вдалося навіть поспілкуватися з директором. У них чотири вікові групи, беруть участь в чемпіонатах, змаганнях, і дуже хочуть, щоб ситуація в київському футболі змінилася на краще.

Підсумок дня.

Мені, як кандидату, стало ясно, що здійснювати передвиборну кампанію чесним шляхом - практично нереально. З шести організацій - одна "жива".

Це дно, панове київські футбольні чиновники, просто дно. Говорите, що на не випалену землю прийде новий Глава федерації? Багато зроблено для київського футболу? Ну ну…

P.s. Я був з журналістами, так що все вищеописане фейком назвати не вийде. Так, про всяк випадок попереджаю. ;)

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()