Головне

Руні забив найкращий гол у своїй кар'єрі

04.12.2017 15:06 Андрей Веков 3483 0
Руні забив найкращий гол у своїй кар'єрі

Вейн Руні забив найкращий гол у своїй кар'єрі. Колишній форвард збірної Англії та Манчестер Юнайтед, а нині нападник ліверпульского Евертона, відзначився в матчі 14-го туру англійської прем'єр-ліги, забивши блискавичний гол у ворота суперника.

Як нагадує Betonmobile, ця визначна подія сталася у поєдинку з Вест Гемом. Її відразу підхопили вболівальники клубу та розповсюдили відеоролик з Руні всіма соціальними мережами. Відео набрало більше мільйона переглядів тільки за добу після проведення матчу.

Нападник ліверпульського Евертона переграв голкіпера Вест Гема Джо Харта – той невдало виніс м'яч у середину поля, де на нього вже чатував Руні. Форвард першим дотиком завдав потужного удару по воротах суперника. Джо Харт заявив після матчу, як повідомляє Betcity, що не очікував такого нахабства з боку Руні, але визнає, що ліверпульский нападник майстерно скористався помилкою голкіпера. Треба відзначити, що удар по воротах було завдано з більш ніж 50 метрів.

Вейн Руні у своєму інтерв'ю журналістам заявив, що то був найкращий гол за всю його футбольну кар'єру, але він сподівається, що це не остання нагода проявити себе і він ще продемонструє більш дивовижну гру у наступних матчах.

Взагалі, гра між Евертоном та Вест Гемом закінчилася з рахунком 4:0. Три з чотирьох м'ячів у ворота молотобійців забив Руні, тим самим вперше оформив хет-трик у складі Евертона. В активі лідера ірисок вже 7 голів, які він забив протягом 12 матчів у цьому сезоні.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()