Головне

Що ви знаєте про біатлон, якщо ви не чули про монгольських біатлоністів? ВІДЕО

17.01.2018 19:08 Адміністратор Чемпіона 3494 0
Що ви знаєте про біатлон, якщо ви не чули про монгольських біатлоністів? ВІДЕО

У далекій Монголії збираються найближчим часом наблизитися до провідних біатлонних країн. 

Можливо через декілька років вболівальники будуть чути у телевізійних трансляціях незвичні прізвища, а коментатори напевно будуть робити помилки у їхній вимові. Як би там не було, але Міжнародна федерація біатлону створила цікавий матеріал про те, як розвивається біатлон у Монголії. 

У трихвилинній історії автор розповідає про те, як монгольські біатлоністи відправилися на збори у Норвегію: спортсмени полетіли літаком, а от спорядження подолало 10 тисяч кілометрів у маленькому бусику. 

Подорож розтягнулася на 13 днів, а бусиком керувало троє водіїв.  

"10 тисяч кілометрів - це не відстань. Колись монгольський народ кочував по великих територіях, а тисячу років тому монголи дісталися Європи - кіньми!", - говорить один із представників адміністративного штабу монгольської збірної.

"Монголія добре підходить для розвитку біатлону - по-перше, у нас довга зима, а по-друге - тут непогані традиції у лижах", - пояснює представник тренерського штабу. 

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()