Головне

Олімпійському чемпіону Абраменку згадали скандальні висловлювання кількарічної давнини. ВІДЕО

23.02.2018 06:00 Адміністратор Чемпіона 20785 0
Олімпійському чемпіону Абраменку згадали скандальні висловлювання кількарічної давнини. ВІДЕО

Олімпійський чемпіон Пхенчхана фристайліст Олександр Абраменко отримував пропозиції виступати за Росію до ОІ-2018, проте вирішив залишитися українцем.

Про це спортсмен розповідав ще у березні 2016 року в інтерв'ю виданню sport.ua. У цих словах було б нічого незвичайного, тим більше, що багато українців, які вигравали великі змагання, потім заявляли про конкретні пропозиції від Росії. Якби не одна деталь: саме вона викликала серйозний резонанс у соцмережах.

Аблаєв розповів, що він відмовився стати росіянином не через якісь патріотичні та внутрішні погляди, а суто через певні технічні моменти.

"Тому що був олімпійський сезон, чемпіонат світу. Ми з тренером вирішили виступити, а потім вже вирішувати. Якби ми відразу перейшли, ми б і не змогли брати участь в цих змаганнях (мається на увазі Олімпійські ігри-2018). Я віддав спорту, можна сказати, весь свій час. Саме в спорті я можу досягти чогось, заробити грошей. Якщо хтось може запропонувати мені більше, то, звичайно ж, доведеться вибирати", - заявив Абраменко. 

Пропонуємо переглянути відео із цим моментом.  

Очевидно, що після повернення Абраменка в Україну спортсмен буде змушений відповідати на незручні запитання. І це теж викликало резонанс. 

Тим більше, що у мережу потрапили фото, як Абраменко обнімався із росіянином одразу після змагань 18 лютого.

Нагадаємо, що з державного бюджету України Абраменко отримає понад 3,3 мільйони гривень премії за золото Пхенчхана-2018.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()