Головне

Унікальний легкоатлетичний забіг на легендарній трасі

11.05.2018 08:45 Андрій Твердохліб 3038 0
 

9 червня в Полтаві на легендарному картодромі Лтава, який свого часу приймав етапи Кубку світу з картингу відбудеться унікальний годинний забіг Ltava Run Racing.

Картодром Лтава - відома спортивна локація в Полтаві.

Тут провели чимало перегонів на картингах, мотоциклах та автомобілях.

Картодром Лтава

Але вперше в цьому місці будуть бігати. 9 червня тут відбудеться годинний забіг Ltava Run Racing.

- Локацію обрали випадково, обговорюючи забіги в аеропортах та на інших незвичайних майданчиках в світі та в Україні, - розповів організатор забігу, представник  Running club Poltava Валерій Ручка. - Згадавши про картодром Лтава, одразу зрозуміли, що це саме те місце, де можна влаштувати крутий біговий івент.
  Для цього там є все необхідне: трибуни, сцена, вбиральні й найголовніше - траса, біг по якій абсолютно нікому не заважатиме. Навіть бабусям, які завжди так кудись поспішають саме по біговій дистанції.

Забіг на картодромі відбудеться вперше не тільки в Полтаві, а й в Україні загалом. Визначивши таку незвичну локацію, організатори вирішили поекспериментувати й з форматом змагань.
 
- Годинний забіг – це той варіант, який найбільше підходить для Ltava run racing, - додав Валерій Ручка. - Для учасників, які не займаються бігом на постійній основі, це великий плюс.
  Можна зупинитися, відпочити і не бути дискваліфікованим через те, що не вклався в ліміт часу. Кожен пробіжить за годину стільки, скільки зможе.
 
Під час забігу буде використана чіпова система фіксації результатів. Усі учасники отримають незабутні враження, а переможці – пам’ятні медалі та подарунки.

Running club Poltava гарантує високий рівень організації заходу та позитивну атмосферу, яку зокрема допоможе створити Dj Artem Bllizzard. А найкращі моменти івенту зафіксує фотограф Creative group Белая стрекоза Альона Мілевська. Реєстрація на Ltava run racing коштує 150 грн і доступна за посиланням.

Нагадаємо, що Чемпіон є інформаційним партнером Running club Poltava.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()