Українська правда

Володимир Кличко. Хто наступний?

Сергей Шемшученко — 14 липня 2008, 11:43

Менеджер чемпіона світу у версіях IBF/IBO і WBO в супертяжкій вазі Володимира Кличка Берндт Бенте заявив, що наступним суперником українця буде обов'язковий претендент на титул IBF Кличка росіянин Алєксандр Повєткін.

"Повєткін обов'язковий претендент, означає наступний бій буде з ним", - заявив Бенте.

Сам Володимир дещо доповнив свого менеджера.

"Повєткін справді є найбільш вірогідним моїм наступним суперником. Але пропоную почекати, поки не відбудеться його поєдинок з Сайксом 19 липня. Адже росіянин може програти, або отримати травму і тоді ми вестимемо переговори з британцем Девідом Хейем", - каже Кличко-молодший.

"І Повєткін, і Хей противники, які на сьогодні найцікавіші для нас. Хто з них буде реальним суперником - покаже час. Я бажаю успіху Повєткіну в поєдинку з Таурусом Сайксом, триматимемо за нього кулаки. Ні, у Чехов на цей бій не поїду - дивитимусь по телевізору", - додає Володимир.

Віталій Кличко має дещо іншу думку: "Найбажаніший для Володі в наступному бою суперник - Валуєв. Ще і тому, що для Повєткіна зараз бій із братом буде найбільшою помилкою. На чемпіонський бій - і відразу проти найсильнішого професіонала в супертяжкій вазі! Хоча, якщо поєдинок відбудеться, він, звичайно, буде цікавим, і ми з жалості до Саші будемо вимушені погодитися на нього".

За матеріалами Boxingscene.com, "МК".