Українська правда

Котельник вважає, що в українців ментальність на все "шарове"

Сергей Шемшученко — 8 жовтня 2008, 17:54

"Наступний поєдинок я планую провести із першим номером рейтингу аргентинцем Рене Майданою наприкінці лютого або на початку березня наступного року", - про це на прес-конференції заявив Андрій Котельник.

Також Андрій сказав, що після бою із японцем Норіо Кімурою перебуває в чудовій формі і прекрасно себе почуває.

"Після бою із Норіо Кімурою у мене ніяких негараздів немає. Були невеликі проблеми із ребром і руками, але після бою такого рівня не можна залишатись зовсім неушкодженим", - повідомив Андрій Котельник.

"Звичайно, організувати поєдинок може не вдалось так, як це роблять у Німеччині чи Англії. Але враховуючи те, що це був перший бій такого рівня в Україні, і відбувся він не в столиці країни Києві, а у Львові, він пройшов на хорошому рівні. У проведенні чемпіонського бою у Львові є багато нюансів. Для декого квитки були дорогі. Адже в українців така ментальність, якщо проводиться якась безплатна акція, то яблуку ніде впасти", - сказав Андрій Котельник.

Фінансову сторону поєдинку директор промоутерської компанії "АК1" Петро Мисишин прокоментував неоднозначно. "Поєдинок був промоційним, і розумійте це, як хочете", - сказав Петро Мисишин.

www.zik.com.ua