Українська правда

Пакьяо все ще хоче бою з Хаттоном

Сергей Шемшученко — 22 січня 2009, 19:55

Чемпіон світу у легкій вазі за версією WBC Менні Пакьяо заявив, що хоче зустрітися на рингу з чемпіоном світу в першій напівсередній вазі за версією IBO Ріккі Хаттоном, але за правильних і чесних умов.

"Вони говорили, на той випадок, якщо я не підпишу їх контракт, у них вже є інші пропозиції які можуть зібрати на британських островах 80 тисяч глядачів. Але тепер очевидно, що вони просто блефували", - сказав філіппінець.

"Спочатку вони говорили, що хочуть битися з Оскаром де ла Хойєю, потім вони захотіли зустрітися з Флойдом Мейвезером-молодшим. Я б сказав, що Шафер - поганий бізнесмен", - додав боксер.

"Я хочу битися з Ріккі Хаттоном, але лише за правильних і чесних умов. Я став кращим у світі боксером незалежно від вагової категорії не тому, що бився з якимись слабкими бійцями. Я побив Оскара де ла Хойю, коли він заявляв, що перебуває в своїй кращій формі", - розповів Пакьяо.

"Я довів, що можу битися в будь-якій ваговій категорії, коли торік виграв два титули у двох різних дивізіонах. Тепер я звертаюся до Ріккі Хаттона, короля 140 фунтів, і говорю: "Давай зустрінемося. Без посередників". Він мене викликав, і я згоден битися", - цитує Пакьяо championat.ru з посиланням на boxingscene.com.

Нагадаємо, бій між боксерами зірвався через суперечки за гонорар.