Українська правда

Кличко обіцяє Хею вечерю з його футболки і слів

Сергей Шемшученко — 24 квітня 2009, 00:58

У четвер у Нью-Йорку відбулася чергова прес-конференція, присвячена призначеному на 20 червня двобою між чемпіоном IBF і WBO у надважкій вазі Володимиром Кличком й англійцем Девідом Хеєм.

Британець, як і на минулому тижні, з'явився у футболці, на якій брати Клички зображені з відірваними головами, а сам Хей стоїть в позі переможця.

"Я вийду на ринг і з першим ударом гонга почну кидати свої "бомби". Це саме те, що ви побачите 20 червня. Досить глянути на те, як продаються квитки - 47 тисяч продано лише за два дні. Це не тому, що люди хочуть приїхати і дивитися весь вечір на джеб Володимира. Я здоровий як ніколи і я щасливий", - цитує Хэя fightnews.com.

Володимир Кличко ж пообіцяв зробити з обличчя Хею страву італійської кухні, яка буде приправлена футболкою із зображенням братів.

"Якщо чесно я люблю виступати. От чому я провів так багато боїв. Він глузує над моїм джебом. Нехай сміється. Саме цей джеб перетворить його обличчя на піццу. Я буду бити його всі 12-ть раундів. Я буду насолоджуватися післяматчевою прес-конференцією і я змушу Хея проковтнути його слова і футболку", - відповів Кличко-молодший.

gazeta.ru