Українська правда

Тимошенко привітала Кличка-молодшого і думає, що Україна найсильніша в боксі

Сергей Шемшученко — 21 червня 2009, 17:22

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко привітала українського боксера Володимира Кличка з перемогою у поєдинку з Русланом Чагаєвим із Узбекистану.

"Я щиро вітаю Володимира Кличка, який відстояв свої титули чемпіона світу за версіями IBF, IBO, WBO, з черговою блискучою перемогою. Сьогодні вночі ще раз доведено, що Україні немає рівних на світовому ринзі. Вона - найсильніша! І це прекрасно! Я рада за те тебе, Володю, я вболіваю за тебе і пишаюся твоїми успіхами", - йдеться у вітанні Ю.Тимошенко.

Вона зазначила, що "років десять-п'ятнадцять тому, коли наш співвітчизник за кордоном зізнавався, що він з України, іноземці могли згадати хіба що Чорнобиль... Сьогодні ж при слові Україна вони із захватом говорять: KLITCHKO!!!". При цьому Тимошенко висловила переконання, що Володимир та Віталій Клички на ділі створюють славний образ України у світі та подякувала їх за це.

"Деякі недоброзичливці говорять сьогодні, що Клички зробили світовий бокс нудним та прогнозованим. Мовляв, всі інтриги зводяться до того, в якому раунді впаде суперник. Але це - добре! Бо це "нудьга" неодмінної перемоги, це приреченість на тріумф. Дай, Боже, Україні і в інших сферах та галузях стати настільки "нудною та прогнозованою"»... З перемогою! Тільки вперед! Україна - сильна", наголосила Тимошенко.

УНІАН