Українська правда

Валуєв: Відірвати голову Хею я можу й на рингу

Сергей Шемшученко — 14 жовтня 2009, 10:57

Чемпіон світу з боксу за версією WBA у надважкій вазі Ніколай Валуєв заявив, що Хей відповість у рингу за ідіотську поведінку.

"Хей всіляко хоче привернути увагу до своєї персони, тому і біситься. Але з відірваною головою це, звичайно перегин. Він уже багато чого наговорив у мою адресу, за все це він відповість на рингу, зокрема і за відірвану голову", - сказав боксер.

За словами Валуєва, чути негативні висловлювання на свою адресу завжди неприємно, "але я реально розумію, що це тільки гра з боку суперника".

"Коли ми зустрічалися віч-на-віч з Хеєм, він вів себе досить коректно, спокійно. Якщо б у нього дійсно була якась неприязнь, він би весь бруд вилив тоді. А так я дізнаюся про всі його божевільні витівки з преси, зараз ось ви мені сказали про чергову подію. Це не мій стиль, нехай цим займаються інші, а відірвати голову я можу йому й на рингу", - додав він.

"Мені все одно, якої думки про мене мої суперники. Не можу ж я вкоротити себе на пару сантиметрів, щоб вони перестали називати мене гігантом. Можливо, їм не дає спокою той факт, що я є найвищим чемпіоном світу?

Ми з моїм тренером Олександром Зиміним планомірно виходимо на пік форми. Уже провів кілька спарингів, ще важкувато, але це питання часу. Нам вдалося зібрати дуже хороших хлопців. Мене все влаштовує, в цьому плані все відмінно", - наводить слова Валуєва championat.ru.