Українська правда

Кличко порадив Повєткіну звернутися до психіатра

Сергей Шемшученко — 3 серпня 2010, 16:04

Чемпіон світу WBO й IBF у надважкій вазі українець Володимир Кличко порадив росіянину Олександру Повєткіну звернутися до російського психіатра, професора, доктора медичних наук Михайла Виноградова

Свою рекомендацію Кличко озвучив, відповідаючи на запитання кореспондента "МК-Німеччина": "Що це таке, шоу, і як далеко воно може зайти? Наприклад, професор Виноградов після прес-конференції, на яку Повєткін не з'явився, розцінив ваші дії, як не цілком звичні".

"Думаю, що це Повєткіну варто б звернутися до професора Виноградова із приводу своєї особливої поведінки. Адже Олександр посів перше місце в рейтингу, а тепер, як і два роки тому, відмовився від бою. Пройшло два роки, знову відбулися торги, - і на них його промоутер Sauerland Event зробив настільки смішну ставку, що стало ясно те, що він і не збирався їх вигравати, - і, у підсумку, виявляється що 30-річний Повєткін знову не готовий до бою.

Я не розумію стратегію Повєткіна, скільки він ще хоче боксувати і яка його мета в спорті - прагне він стати чемпіоном світу чи ні? Імовірно, йому слід пройти обстеження в професора Виноградова, - цитує Кличка sportbox.ru.