Українська правда

Сенченку пропонували бій з Вільмямсом

Сергей Шемшученко — 11 лютого 2011, 14:19

Чемпіону світу за версією WBA у другій напівсередній вазі українцю В`ячеславу Сенченку пропонували провести бій з американцем Полом Вільямсом.

Попередньо бій мав відбутися у другій половині травня. Останній ж свій поєдинок Вільямс програв нокаутом у 2 раунді Серхіо Мартінесу.

"На нас вийшли представники Вільямса з Goossen Tutor, які повідомили про зацікавленість у двобої з В`ячеславом Сенченком. Ми, в принципі, погодилися. Тим більше, що промоутери Вільямса заявили про зацікавленість у трансляції двобою американського телебачення. Потім у процесі перемовин нам повідомили, що вони хотіли аби бій пройшов вже наприкінці квітня, що повністю руйнувало підготовку до бою нашого боксера", - заявив "Чемпіону" генеральний менеджер Union Boxing Promotion Дмитро Єлисєєв.

За його словами, нині тривають переговори з першими 15 боксерами рейтингу WBA, хоча у більшості з них вже і розсписані плани на найближчі бої.

Єлисєєв також припустив, що на даний момент важливим варіантом для Сенченка був бій з французом Сулейманом М`Байе, який є претендентом на позицію номер 1 в рейтингу WBA.