Українська правда

Бенте: Братам Кличка є, що втрачати. Я маю на увазі ім'я і репутацію

Сергей Шемшученко — 3 червня 2013, 09:59

Бернд Бенте, менеджер братів Кличків, оцінює вірогідність проведення бою абсолютного чемпіона світу українця Володимира Кличка з регулярним чемпіоном WBA Алєксандром Повєткіним в п'ятдесят відсотків.

"Я розмовляв з різними людьми, і вони усі прийняли нашу точку зору : чому ми повинні здавати допінг тест РУСАДА, якщо найкраща у світі організація в цьому питанні NADA? - цитує Бенте Boxingscene.com.

- Усі також погодилися зі мною і в тому, що лабораторія NADA в Кельні - найкраща у світі. Проте питання допінга - не єдине, що викликає розбіжності. Вони є і у сфері фінансових потоків, лікарів у рингу і так далі.

Поки нічого не ясно, крім того, що Володимир, будучи Суперчемпіоном WBA, вийде на ринг другим. Давайте, дочекаємося результатів переговорів наступного тижня, оскільки це крайній термін завершення переговорів.

Якщо ми не досягнемо угоди, то подумаємо, що робити далі. Я завжди казав, що велика сума на аукціоні не є приводом для проведення поєдинку, оскільки братам Кличка є, що втрачати. Я маю на увазі ім'я і репутацію.

Чи ми відчуваємо упевненість і розраховуємо на справедливий і чистий бій, відчуваючи упевненість на всі сто процентів, або ж відмовляємося. Для нас є не допустимим навіть 99 відсотків упевненості"Ю - цитує Бенте sportbox.