Українська правда

Український боксер Хитров перейшов у професіонали

Сергей Шемшученко — 25 жовтня 2013, 14:07

Чемпіон світу Євген Хитров підписав контракт з американською промоутерською компанією Fight Promotions.

Дебют 25- річного Євгена Хитрова на професійному рингу запланований на 18 грудня 2013 року. Він почне свій шлях у профі з 6 - або 8- раундового бою в Нью - Йорку ( в цьому місті розташована штаб -квартира Fight Promotions ). Ім'я суперника поки що не оголошено.

Як стало відомо "Коментарям", готуватися до боїв Хитров буде в Нью-Йорку під керівництвом Бадді Макгірта. Одним з найвідоміших підопічних Макгірта був екс-чемпіон світу в двох вагових категоріях канадець Артуро Гатті. Фахівець також працював з такими зірками професійного рингу, як Антоніо Тарвер, Лаймон Брюстер і Джеймс Тоні.

Як заявили представники Fight Promotions, компанія веде переговори і з іншими провідними боксерами України. Американці дуже хорошої думки про рівень української школи боксу і хочуть розширити співпрацю. Крім того, Fight Promotions планує співпрацю з бійцями з Росії, Білорусі та Казахстану.

Нагадаємо, Хитров є одним із найсильніших бійців середньої ваги у світі, який здатний увесь час збільшувати темп поєдинку, а також завдавати по сотні ударів за раунд. Українець агресивний і володіє нокаутуючим ударом з обох рук. Це має допомогти йому заявити про себе у професіоналах.