Українська правда

Котельник планує провести бій на Арені-Львів

Сергей Шемшученко — 20 липня 2014, 12:00

Колишній чемпіон світу за версією WBA в першій напівсередній вазі українець Андрій Котельник планує провести на стадіоні "Арена Львів" вечір боксу, який пройде під назвою "Повернення чемпіона".

Після трирічної перерви в спортивній кар'єрі львівський боксер хоче перевірити свої сили і знову вийти на ринг. Про це Котельник сказав в інтерв'ю Zaxid.net.

"Про проведення вечора боксу, зараз йдуть переговори. Якщо бій все-таки відбудеться, то ми його проведемо на "Арені Львів" 20 або 27 вересня. Але це, звичайно, якщо вдасться домовитися. Чи буде це останній бій - я не готовий сказати. Однозначно захід називатиметься - "Вечір чемпіона". Обіцяю, що це буде хороший вечір боксу, з серйозним андеркартом, з сильними боксерами, - розповів Котельник.

Нагадаємо, три своїх останніх поєдинки Котельник провів з такими іменитими на сьогодні боксерами, як Маркос Майдана, Амір Хан і Девон Александер. З цих трьох боїв перемогу українець отримав лише в протистоянні з Майданой, який свій останній бій провів проти Мейвезера-молодшого.