Українська правда

Вах: Я збираюся зіпсувати росіянам їх народне свято

Сергей Шемшученко — 31 жовтня 2015, 11:48

Польський супертяж Мариуш Вах на вчорашній прес-конференції перед боєм з росіянином Алєксандром Повєтіним висловлювався дуже дипломатично, але перед самим вильотом в Росію він дав відверте інтерв'ю польському виданню "Super Express", в якому сказав, що знає, що його везуть в Росію на забій для росіянина в день одного з головного російського національних свята - день народної єдності.

"У рингу я не буду занадто ввічливим. Я збираюся зіпсувати росіянам їх народне свято. Готувався на 100%, щоб в Казані шокувати світ. Саша - золотий хлопчик російського боксу, але хтось голодний до перемоги стане на його шляху 4 листопада.

Я знаю, що в Росії мене везуть в якості гарматного м'яса, і за очках виграти мені не дадуть - треба перемагати нокаутом.

І це можливо. Якби я не вірив в такий результат, я не витрачав би сотні тисяч на підготовку і не проливав би літрів поту на тренуваннях. Вийшов би тільки за грошима. Але я вірю у свою перемогу. Ось побачите, це не останній мій великий бій", - цитує поляка boxingnews.com.ua.