Головне

Кличко поступився Ф'юрі. ФОТО

29.11.2015 01:16 2434 0
Кличко поступився Ф'юрі. ФОТО

Світлини Reuters та AP

Володимир Кличко програв вперше з 2004 року. У поєдинку проти Тайсона Ф'юрі, який українець не виграв, але ніяк і не програв, судді виставили досить дивні 115:112, 115:112, 116:111 на користь британського претендента.

Ф'юрі, який перед поєдинком в усіх інтерв'ю обіцяв нокаутувати українця, провів дуже грамотний поєдинок. Він не ліз у бійку, а спокійно працював другим номером, намагаючись упіймати чемпіона на контратаці за рахунок своєї швидкості. При цьому, варто відзначити роботу британця на ногах, який добре переміщався та не давав Володимиру працювати у звичному ритмі.

Окрім того, Тайсон не дав українцеві використовувати свою головну зброю - джеби. Також у Кличка не виходило працювати правою, і підключати свій лівий боковий. Претендент на кожну атаку українця намагався відповісти своїм ударом, після чого розривав дистанції.

При цьому британець постійно провокував українця, опускав руки, щось базікав. Також претендент діяв у звичному для себе брудному стилі, б'ючи суперника по потилиці й опускаючи низько голову під час клінчів, що вилилося у дві січки на обличчі українця.

Першу половину бою Ф'юрі провів другим номером, а у другій трохи додав в активності. Однак, шукати нокауту британець пішов лише в останніх двох раундах, і лише тоді Володимиру вдалося декілька разів непогано влучити по суперникові, який почав відкриватися. Але варто зазначити, що Кличко наприкінці вже настільки втомився, що нокаутувати свого суперника не міг.

Під час оголошення Майклом Баффером результату бою Володимир був повністю впевнений у своїй перемозі, проте ринг-анонсер назвав інше прізвище переможця. Сам же Тайсон Ф'юрі був трохи здивований такому результату.

Відверто, поєдинок вийшов нічийним, а за такого розвитку подій у боксі перемогу віддають чемпіону. Проте судді вирішили віддати перемогу більш молодому британцеві, причому навіть не розділеним рішенням. А рахунок, який був виставлений на суддівських картках, трохи не відповідає тому, що відбулося у ринзі. І це при тому, що з Ф'юрі за брудну роботу було знято одне очко.

Повторимося, що Кличко не програв бій, але і не виграв його. Швидше за все, в угоді між боксерами був прописаний пункт про реванш, а тому існує велика ймовірність, що протистояння Кличко - Ф'юрі продовжиться. Однак, цього разу у статусі чемпіона буде не український боксер...

Коментарі ()