Українська правда

На турнір в Баку за ліцензіями на Олімпіаду їдуть 10 українців

Сергей Шемшученко — 10 червня 2016, 12:16

Після зборів на олімпійській базі в Конча-Заспі головний тренер збірної України з боксу львів’янин Дмитро Сосновський назвав заявку національної команди на ліцензійний турнір в Баку (Азейбарджан).

Світовий турнір у Азербайджані стане заключним етапом відбору для боксерів Національної збірної України. Змагання пройдуть з 16 по 25 червня. Окрім того, з 3 по 8 липня у Венесуелі пройде кваліфікаційний етап відбору на Олімпіаду серед боксерів учасників проектів APB та WSB, повідомляє офіційний сайт ФБУ.

Відзначимо, що за вибором члена збірної у ваговій категорії до 69 кг тренерський штаб продовжує радитися в зв’язку з травмою одного з боксерів.

Також слід сказати, що в заявці немає одного з лідерів нашої збірної Гевога Манукяна, який, найімовірніше, поїде на останній ліцензійний турнір в Венесуелі.

Нагадаємо, в скарбничці нашої чоловічої збірної з боксу наразі немає жодної ліцензії на участь в Олімпійських іграх у Ріо-2016.

До столиці Азербайджану українські боксери вирушать у понеділок, 13 червня, пише офіційний сайт Федерації боксу України.

Склад збірної України на ліцензійний турнір в Баку:

49 кг – Замотаєв Дмитро

52 кг – Сопінскій Ігор

56 кг – Буценко Микола

60 кг – Біляк Тимур

64 кг – Петров Віктор

69 кг – Богачук Сергій або Самофалов Ярослав

75 кг – Митрофанов Дмитро

81 кг – Хижняк Олександр

91 кг – Лісовий Дмитро

91+ кг – Вихрист Віктор

Раніше повідомялося, що Василь Ломаченко відмовився виступати на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро.