Українська правда

Після перемоги над Хеєм Белью може вийти в ринг проти Вайлдера

Сергей Шемшученко — 5 березня 2017, 12:55

Британський боксер Тоні Белью своєю перемогою над співвітчизником Девідом Хеєм показав, що може претендувати на титул чемпіона світу в суперважкій вазі за версіях WBC або WBO, які належать американцеві Деонтею Вайлдеру і новозеландцеві Джозефу Паркеру відповідно, заявив промоутер спортсмена Еді Хірн.

Белью, що володіє титулом чемпіона світу в першій важкій вазі за версією WBC, в суботу переміг Хея технічним нокаутом у своєму першому бою в суперважкій вазі.

"Він тільки що переміг одного з найкращих супертяжів світу. Ви б хотіли, щоб він повернувся в попередню вагу або бився з Деонтеєм Вайлдером і Джозефом Паркером? Думаю, ми могли б привезти Вайлдера або Паркера у Великобританію. Цей бій (з Хеєм) приніс великі гроші, які вони не зможуть заробити ще десь.

Тоні переміг одного з найкращих супертяжів, тому я упевнений, що він заслужив свій шанс", - заявив Хірн, слова якого наводить агентство Франс Пресс.

Сам Белью після бою заявив, що Хей поплатився за те, що недооцінив свого опонента.

"На мій погляд, я переміг одного з найкращих супертяжів, які з'явилися в цій країні, і одного з найкращих супертяжів, - цитує агентство Рейтер слова Белью, сказані в ефірі Radio 5 live.

Він припустився тієї ж помилки, що і всі - він недооцінив мене. На відеозаписах я жахливий, але на рингу я навіть гірше, ніж ви можете представити".

Хей, у свою чергу, назвав перемогу Белью заслуженою і заявив, що хоче реваншу.

"Я б хотів битися з ним знову. У мене ніколи раніше не було таких боїв. Якщо фанати захочуть цього, я вийду на ринг ще раз. Ми можемо провести бій на його умовах і в його місті - він заслуговує цього", - сказав Хей.