Українська правда

Гарсія: Ломаченко - це не той хлопець, який просто говорить

Сергей Шемшученко — 11 квітня 2017, 08:53

Непереможний американський чемпіон світу в легкій вазі за версією WBC Майкі Гарсія (36-0, 30 КО) натякнув на те, що готовий битися проти українця Василя Ломаченка (8-1, 6 КО) тільки після того, як той стане чемпіоном в 135 фунтах. Про це боксер розповів Fight Hype.

"Він показав хороший бій проти Соси, це був хороший виступ. Він проявив свої здібності і згадав моє ім'я після бою.

Макс Келлерман заявив, що я − чи не єдиний виклик для нього. Якщо він підніметься в 135 фунтів, то ми безперечно поговоримо про поєдинок. Він повинен поговорити з Бобом Арумом і сказати йому, чого він хоче, тоді Боб може телефонувати мені. Ми можемо обговорити цей поєдинок і почати займатися його організацією. Просто нам треба поговорити. Я хочу обговорити це з Арумом особисто. Бобу треба поговорити зі мною. Бос говорить з босом.

Я не був здивований викликом Ломаченка, тому що він дуже упевнений в собі. Він жадає великих викликів. Вони запитають його і, я упевнений, що він погодиться на перехід в 135 фунтів. Наш з ним бій - це поєдинок, який може бути організований дуже скоро. Я знаю, що у нього є уміння, безперечно у нього вони є. Ми можемо провести поєдинок скоро, цього року або в наступному. Думаю, на даний момент для мене цікавішим є бій проти Хорхе Лінареса, тому що він вже чемпіон в легкій вазі (WBA). Тері Фленаган також цікавий (WBO). Ці два імена виділяться серед усіх.

Ломаченко - це не той хлопець, який просто говорить. Він справді хороший боксер. Тепер треба подивитися, чи зможе він застосовувати свій стиль проти хлопців вище рівнем. Це те, що треба побачити. Я можу порівняти його з Головкіним. GGG просто говорив про усіх, але рівень супротивників не був високим. Як тільки він вийшов проти Джейкобса, то не зміг показувати той же рівень.

Так що давайте подивимося, чи зможе Ломаченко зробити щось з сильними боксерами. Якщо він побив чемпіона, то це не означає, що він найкращий. Є різні рівні чемпіонів", - цитує американця xsport.ua.

Раніше повідомлялося, що Ломаченко не хоче бою з Менні Пакьяо.