Головне

У Салідо націлені на реванш з Ломаченком: Ми втомилися від виправдань

18.04.2017 15:45 1927 0

Майбутній поєдинок мексиканського ветерана Орландо Салідо (43-13-4, 30 КО) проти тайського джорнімена Ампхона Сурійо, який повинен відбутися 27 травня у Мексиці, - бажання екс-чемпіона у двох категоріях і його команди повернутися у бойову колію.

Справа у тому, що Орландо відсутній у рингу вже практично цілий рік.

Якщо все пройде успішно, у 2017-му Салідо має намір розставити всі крапки над "i" у протистоянні з українцем Василем Ломаченком (8-1, 6 КО), якого він переміг за очками у березні 2014 року.

"Ідея у тому, щоб у бою із Сурійо позбутися від "іржі", і якщо все піде добре, провести поєдинок з Ломаченком, щоб раз і назавжди з цим розібратися", - заявив менеджер мексиканця Шон Гіббонс в інтерв'ю ESPN Deportes.

"Перед тим, як Орландо зустрінеться з Ломаченком, йому потрібно вийти в ринг. Думаю, зараз правильний час, щоб битися з Ломаченком. Наша мета - провести бій 27 травня, щоб Орландо струсив "іржу", і після цього домовитися з Top Rank про поєдинок з Василем", - додав він.

За словами менеджера, Орландо дуже хоче провести реванш з Василем, і з фінансової точки зору, і заради гордості.

"Він втомився слухати про удари нижче пояса, вагу, рефері. Досить виправдань. Усі говорять, що зараз Ломаченко став іншим бійцем, але Орландо відчуває, що навіть якщо Ломаченко прогресував, у нього однак є дієвий план, щоб побити його знову", - цитує його vringe.com.

Коментарі ()