Головне

Гарсія: Ломаченко - ідеальний боєць, але я готовий з ним битися

19.04.2017 14:24 1753 0

Чемпіон світу за версією WBC в легкій вазі американець Майкі Гарсія знову підтвердив своє бажання зустрітися з українцем Василем Ломаченком.

Про це він заявив у відеоінтерв'ю FightTalk, де прокоментував недавню перемогу чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі українця Василя Ломаченка над Джейсоном Сосою.

"Ломаченко виступив відмінно - потрібно віддати йому належне. Він дуже талановитий, швидкий, у нього відмінна робота ніг, рефлекси, кути атак. Він чудовий боєць, навіть я б сказав - ідеальний", - зазначив він.

"Але якщо він серйозно налаштований битися зі мною в 135 фунтах (легкій вазі), він повинен вимагати цього бою у свого промоутера Боба Арума. Я ж, зі свого боку, готовий говорити з Бобом, незважаючи на те, що між нами сталося", - додав Гарсія.

Боксер заявив, що готовий обговорювати з промоутером Ломаченка можливій бій.

"Адже це бізнес - я зараз сам собі промоутер, і я готовий обговорювати з промоутером Ломаченка наш бій, щоб прийти до взаємовигідної угоди", - сказав американець.

"Я із задоволенням провів би такий поєдинок - це був би чудовий бій двох дуже технічних боксерів, який, впевнений, сподобався б фанам", - наводить слова Гарсії boxingnews.com.ua.

Коментарі ()