Українська правда

Башир: Кличко не відпускав Джошуа - навпаки, він занадто поспішав

Сергей Шемшученко — 3 травня 2017, 20:20

Другий тренер колишнього чемпіона світу в надважкій вазі українця Володимира Кличка Джеймс Алі Башир абсолютно не згоден з тими, хто вважає, що Володимир відпустив британця Ентоні Джошуа після того, як відправив його в нокдаун в середині шостого раунду.

Про це заявив сам Башир.

"Я вважаю, що Володимир дуже відверто намагався закінчити бій пошвидше одним ударом, багато напромахувався і втомився. Вважаю, що йому слід було б краще готувати свої атаки, більше використовуючи джеб", - сказав Башир.

У той же час, тренер вважає, що його присутність в кутку Володимира разом з Джонатоном Бенксом і Віталієм Кличком могло б тільки внести сумбур в роботу кута Кличка.

"Я прихильник тієї думки, що в кутку повинна бути тільки одна людина з правом голосу. Володимиру і так підказували Джонатон і Віталій - якби ще й я давав свої поради, це тільки внесло б додаткове сум'яття", - сказав Джеймс Алі Башир, слова якого наводить boxingnews.com.ua.

Як відомо, у Лондоні у ніч на неділю, 30 квітня, завершився бій за титул чемпіона IBF і суперчемпіона WBA у суперважкій вазі між 27-річним британцем Ентоні Джошуа і 41-річним українцем Володимиром Кличком, де перемогу здобув британець.

Раніше Кличко натякнув, що не збирається завершувати кар'єру професійного боксера, втім, українець ще не робив офіційної заяви про проведення матчу-реваншу, можливість якого була прописана в контракті на бій.