Українська правда

Відомий український боксер емоційно висловився про свій наступний бій

Сергей Шемшученко — 7 лютого 2018, 19:09
Віктор Постол

Український боксер Віктор Постол налаштований повернути пояс чемпіона світу за версією WBC у напівсередній вазі.

За словами 34-річного Постола, він напружено готується до бою із американцем Регісом Програїсом 9 березня, адже у разі перемоги він досягне своєї мети.

"Я радий зустрічі із Регісом Програїсом. Я напружено тренувався протягом декількох місяців і з нетерпінням чекав цієї нагоди. Тепер я готовий повернути чемпіонський пояс", - цитує українського боксера BoxingScene

У свою чергу Програїс, у якого в рекорді немає жодної поразки, назвав Постола досвідченим та майстерним бійцем.

"Я знаю, що Постол планує повернути свій титул, проте для цього йому необхідно пройти через зустріч зі мною та ще й перемогти. Єдине, що можу сказати з цього приводу - ви побачите бій двох голодних боксерів", - вважає американець.

Нагадаємо, Постол володів чемпіонським поясом WBC після того, як восени 2015 року несподівано для багатьох переміг аргентинського нокаутера Лукаса Маттісе. Незважаючи на попередні прогнози, Постол відправив суперника у нокаут у 10-му раунді та здобув вакантний титул.

Після того бою українець мав шанс об'єднати декілька титулів у напівсередній вазі, проте влітку 2016 його переміг Теренс Кроуфорд.

У вересні 2017-го Постол переміг рішенням суддів узбекистанця Ямшидбека Найміддінова у Києві.

БІй Постол - Програїс відбудеться у місті Дедвуд, штат Південна Дакота, США.

Раніше повідомлялося, що колишній суперник Віктора Постола Лукас Матіссе вдало повернувся в ринг через півтора року після поразки від українця.