Головне

Стало відомо, коли і де Ломаченко може провести наступний бій

14.05.2018 16:56 3951 0
Стало відомо, коли і де Ломаченко може провести наступний бій

Українець Василь Ломаченко може провести свій перший бій у ранзі чемпіона світу WBA у легкій вазі у серпні. 

Скоріше за все бій відбудеться у Лос-Анджелесі, також найімовірніше Ломаченко залишиться у категорії 135 фунтів (до 61,2 кг), каже його промоутер Боб Арум.

"Бій відбудеться у Лос-Анджелесі - це скоріше за все. Ломаченко сказав, що йому цілком підходить 25 серпня (остання суботу літа 2018 року - ред.). Проти кого битиметься Ломаченко - я поки не знаю. Ломаченко та його представники сказали, що він залишиться у легкій категорії", - каже Арум.

"Мені важко щось казати, адже до сьогоднішнього дня Ломаченко на будь-які питання щодо майбутнього з мого боку відповідав, що він хоче поки зосередитися на поєдинку з Лінаресом", - зазначив голова Top Rank в інтерв'ю FightHub TV.

Існує велика ймовірність, і Арум підтвердив це, що Ломаченко зустрінеться із 36-річним мексиканцем Реєм Бельтраном, який володіє поясом WBO.

Зазначимо, що дані про наступний бій українця - дата 25 серпня, але без уточнення суперника та місця - з'явилися у його профайлі на сторінці BoxRec через годину після завершення бою у Нью-Йорку, в якому він у 10-му раунді нокаутував Хорхе Лінареса

Раніше Арум обурився інформацією, що на суддівських записках на момент ноукату у бою Ломаченко - Лінарес була нічия.

Коментарі ()