Головне

Кличко розповів, як мати світової суперзірки заборонила сину битися з Віталієм

14.06.2018 12:15 2941 0
Віталій Кличко і Леннокс Льюїс

У 2003 році чемпіон світу в суперважкій вазі Леннокс Льюїс відмовився від реваншу з Віталієм Кличком, бо його відговорила мати.

Про це згадав екс-чемпіон світу Віталій Кличко в ефірі Ring TV.

"Після того бою Льюїс пообіцяв, що буде рематч. Я дуже радий, що мені пощастило битися з великим чемпіоном, яким був Льюїс. Я показав свій рівень і вважаю, що переміг його, проте судді зупинили бій - говорить український екс-чемпіон.

"Тоді після бою Льюїс сказав не турбуватися, тому що ми знову зустрінемося на рингу. Леннокс потім запросив мене в свій офіс в Лондоні, щоб підписати контракт на наступний бій", - відверто розповідає Віталій.

Він сказав, щоб я не приводив юристів і промоутерів, щоб ми самі вирішили всі питання. Я приїхав в його офіс і був здивований, коли побачив там його маму. Дві години ми обговорювали бій, його мама не сказала ні слова. Але вона пильно спостерігала за мною. Було видно, що вона мудра жінка. Потім, коли я поїхав, мені зателефонував Леннокс і вибачився, сказавши, що бою не буде", - зауважує Кличко.

Його мамі я не сподобався, вона відмовила його від бою. Звичайно, я був засмучений, але я все одно вдячний Льюїсу, що у мене був шанс боксувати з найкращим суперником в моїй кар'єрі ", - наводить слова Кличка Xsport.

Нагадуємо, що Віталій залишив відбиток кулака для музею Залу слави.

До цього Кріс Берд назвав братів Кличків кращими боксерами суперважкого дивізіону всіх часів.

Коментарі ()