Головне

Патріотичний танок Усика, який неможливо забути. ВІДЕО

21.07.2018 06:28 8745 0
Патріотичний танок Усика, який неможливо забути. ВІДЕО

Уже сьогодні українець Олександр Усик вийде на ринг у фінальному бою World Boxing Super Series (WBSS) проти росіянина Мурата Гасієва.

Крім головного трофею - Кубка Мохаммеда Алі, на кону стоятиме звання абсолютного чемпіона світу серед професіоналів у важкій вазі (до 90,7 кг).

З моменту оголошення місця проведення бою, а поєдинок, як відомо, пройде у Москві, серед українських уболівальників невщухають балачки саме про вибір локації чемпіонського двобою.

Відомо, що спочатку поєдинок було заплановано провести в Джидді (Саудівська Аравія), але після тривалих чуток у ЗМІ, про те, що росіяни нібито намагаються купити місце проведення бою, як грім серед ясного неба прогреміла інформація, що все таки Москва.

Частина уболівальників упевнена, що російська сторона не лише купила проведення бою на своїй території, а й "купила" сам бій для Гассієва. Інша половина вважає, що саме в логові ворога перемога Олександра буде найбільш ефектною.

Додають мастила у вогонь і постійни резонансні заяви Усика, які найчастіше нагадують маніпуляції суспільною думкою.

Який табір уболівальників правий, ми, напевне, не дізнаємоя ніколи, а можливо істина знаходиться десь песередині. Проте, факт залишається фактом. Бою бути, і бути в столиці Росії.

Тому, приймаємо цей факт, як належне і з нетерпінням чекаємо на неперевершене дійство, яке, дуже хочеться в це вірити, нам подарують найкращі боксери важкої ваги.

І щоб трохи відволіктися від заполітизованої атмосфери навколо бою, Чемпіон пропонує згадати легендарний гопак Олександра Усика після здобуття золота Лондона-2012.

Раніше Чемпіон писав про те, що Усик загнав себе в глухий кут, вибратися з якого майже неможливо.

 

 

 

Коментарі ()