Головне

Кроуфорд: Я досяг набагато більшого, ніж Ломаченко

21.07.2018 09:50 1944 1
Кроуфорд: Я досяг набагато більшого, ніж Ломаченко

Чемпіон світу WBO в напівсередній вазі Теренс Кроуфорд готовий битися з Менні Пак'яо, проте не збирається робити якихось істотних дій для наближення цього бою:

"Я вважаю, що я досить хороший боєць і досяг набагато більшого, ніж українець Василь Ломаченко. Скільки років ми говоримо про бій Кроуфорд-Пак'яо? з 2015-го року? Менні знаходиться в напівсередній вазі, а Ломаченко в легкій категорії. Ви можете битися з кимось свого розміру або тим, хто менше вас. Необхідно тільки визначитися і вибрати з наявних варіантів. Як я вже говорив, зараз мене не сильно турбує Менні Пак'яо", - говорить американець.

"Якщо ця битва вийде само собою, ми розберемося з цим, але до тих пір я не збираюся робити якихось дій. Якщо команда Пак'яо захоче, ми обов'язково зустрінемося на рингу. Боб Арум вже неодноразово намагався організувати такий бій, але всі спроби були марними. Ми не можемо змусити цих хлопців битися. Єдине, що я можу зробити, це продовжувати фокусуватися на своїй кар'єрі", - наводить слова Кроуфорда Xsport.ua.

Нагадаємо, що Постол хоче провести реванш з Кроуфордом.

Раніше один з найкращих боксерів світу зізнався за кого вболіватиме в поєдинку між Усиком та Гассієвим.

Коментарі ()