Головне

Українські конкуристи вдруге перемогли на етапі Кубку націй

31.05.2016 21:57 910 0

Збірна команда України з конкуру лідирує з величезним відривом після третього етапу Кубку націй для Євродивізіону 2 (Furusiyya FEI Nations Cup), що пройшов 20 травня в Оденсе, Данія.

Українські вершники від самого початку голосно заявили про себе у цій серії 2016 року, інформує сайт Всеукраїнської федерації кінного спорту.

Спочатку вони посіли друге місце на першому етапі для другого Європейського дивізіону в австрійському Лінці, а вже за тиждень, 14 травня, у Словенії вони на 4 штрафні очки випередили найближчих суперників, іспанців, і святкували першу перемогу.

Після першого раунду третього етапу, у якому взяло участь 13 команд, 7 з яких мали право отримувати бали Кубку, наші конкуристи - Ульріх Кіркхоф на Gabbiano, Ференц Сентірмай на Zipper, Кассіо Ріветті на Torgal de Virton і Рене Теббель на Giljandro van den Bosrand - ділили перше місце з командою Бельгії, отримавши 4 ш.о.

Вісім команд отримали право виступати у другому раунді, по завершенні якого перемога нашої збірної виявилася беззаперечною: 12 ш.о. загальний результат нашої збірної, на другому місці завершили виступ голландці - 17 ш.о.

Після трьох етапів турнірна таблиця другого Євродивізіону виглядає наступним чином:

1. Україна 290 балів
2. Іспанія 235 балів
3. Польща 140 балів
4. Австрія 135 балів
5. Люксембург 120 балів

Конкурний турнір в Оденсе CSIO3* приніс Україні ще одну перемогу - Аліси Данілової у Гран Прі змагань.

Лише Аліса на 13-річному рудому бельгійському мерині Dinero de Laubry, який належить Олександру Оніщенку, та голландський вершник Юр Врілінг завершили обидва раунди 160-сантиметрового Гран Прі без штрафних очок, але Аліса була швидшою за суперника на 0,44 секунди.

Це найвище досягнення у кар’єрі 21-річної української конкуристки.

Світлина efu.org.ua
Коментарі ()