Головне

Українські конкуристи здобули путівку у найвищий дивізіон Кубку націй

11.06.2016 14:00 735 0

Збірна команда України з конкуру втретє перемогла у змаганнях Кубку націй для Євродивізіону 2 (Furusiyya FEI Nations Cup), п’ятий етап яких пройшов 10 червня у польському Сопоті.

Українські вершники від самого початку голосно заявили про себе у цій серії 2016 року, йдеться у прес-релізі, який отримав Чемпіон.

Спочатку вони посіли друге місце на першому етапі для другого Європейського дивізіону в австрійському Лінці, а вже за тиждень, 14 травня, у Словенії вони на 4 штрафні очки випередили найближчих суперників, іспанців і святкували першу перемогу.

Данський Оденсе також приніс успіх команді: із загальним підсумком у 12 ш.о. вони перемогли на третьому етапі.

І тепер, маючи три перемоги та максимальну можливу кількість 300 очок, українська збірна не лише гарантовано потрапила у Фінал Кубку націй, що відбудеться в іспанській Барселоні 22-25 вересня, але й достроково перейшла до "Суперліги" - Євродивізіону 1.

Після першого раунду п’ятого етапу, у якому взяло участь 15 команд, українські конкуристи - Ульріх Кіркхоф на Prince de la Mare, Ференц Сентірмай на Chadino, Кассіо Ріветті на Fine Fleur du Marais і Рене Теббель на Giljandro van den Bosrand - ділили перше місце з командою Австрії, завершивши виступ без штрафних очок.

У другому раунді австрійці отримали 9 ш.о. Після виступу трьох наших вершників команда мала 4 ш.о., тож Рене Теббель відмовився від участі, і українська збірна посіла перше місце з підсумком 4 ш.о.

 Світлина efu.org.ua
Коментарі ()