Головне

Україна не виступить у фіналі Кубку націй з конкуру, бо залишилася без коней

11.09.2016 08:59 1918 0

Українська збірна не братиме участі у фіналі Кубку націй з конкуру, який відбудеться 24-25 вересня у Барселоні.

Причиною стало те, що українська збірна залишилася без коней, повідомив німецький галузевий журнал St. Georg.

Видання нагадує, що невдовзі після того, як в Україні спалахнув корупційний скандал навколо депутата Олександра Онищенка, він вирішив продати своїх 40 елітних коней відомому німецькому коняру та колишньому тренеру української збірної з кінного спорту Паулю Шокемеле.

Таким чином, Онищенку вдалося уникнути можливого арешту тварин, а збірна України з конкуру змогла взяти участь в Олімпіаді у Ріо-де-Жанейро.

Утім, після закінчення Олімпіади Шокемеле забрав усіх куплених ним коней, зазначає Deutsche Welle з посиланням на St. Georg.

Таким чином, замість збірної України, яка не може брати участь у змаганнях, на фінал Кубку націй з конкуру поїде збірна Австрії.

Український мільйонер Олександр Онищенко, який був оголошений в Україні у розшук і попросив політичного притулку у Великобританії, протягом останніх десяти років витратив мільйони євро, скуповуючи по всій Європі дорогих коней.

Створена ним команда, яка базувалася у Німеччині, виступала під прапором України. До складу збірної входять, зокрема, імениті німці.

Олександр Онищенко
Коментарі ()