Головне

Іспанці познущалися над Росією. ВІДЕО

10.06.2008 21:55 409 0
Іспанці познущалися над Росією. ВІДЕО

1:0

2:0

3:0

3:1

4:1

Сьогодні матчем Іспанія - Росія стартувала остання група Євро-2008. Іспанці від самого початку вважалися фаворитами матчу, і втрата очок навряд чи входила до їхніх планів.

Команди розпочали матч досить обережно, росіяни трохи більше володіли м'ячем, але до реальних загроз воротам Іспанії справа не доходила. У іспанців у ці хвилини найактивнішим був Фернандо Торрес, якого партнери постійно навантажували на лівому фланзі.

Саме активність Торреса і призвела до першого голу у ворота росіян. Широков помилився при передачі у центрі поля, іспанці швидко кинули м'яч вперед на Торреса, той обіграв Колодіна, увійшов до штрафного майданчика і замість того, щоб пробити самому віддав м'яча праворуч на Вілью, який прийшов у штрафний росіян на допомогу партнеру. Вільї залишалося тільки не промахнутися по пустих воротах. 1:0 на користь іспанців.

Росіяни могли одразу ж відігратися. Зирянов отримав м'яч на 11-метровій позначці і одразу ж пробив, але іспанців виручила штанга.

Наприкінці першого тайму Іспанія забила знову. Росіяни знову помилилися в центрі оборони. Іньєста віддав вертикальну передачу на Вілью, який вискочив сам-на-сам з Акінфєєвим і пробив під воротарем. 2:0

Щоб пожвавити гру Хіддінк після перерви замінив інертного Сичова на Бистрова. І на початку другої половини росіяни захопили ініціативу і спробували нав'язати іспанцям свою гру, але запалу російській команді вистачило хвилин на 10. У відповідь Арагоне випускає замість Торреса Фабрегаса, чим нівелює перевагу росіян у центрі поля.

Ближче до середини тайму росіяни намагаються великими силами йти вперед, але це тільки на руку іспанцям, які час від часу проводять швидкі контрвипади. На 58 хвилині іспанці втікають четверо проти трьох, але Вілья замість того, щоб пробігти флангом і прострілити вирішив зіграти за рахунок партнерів, змістився до центру і пробив - неточно.

Сімома хвилинами пізніше вже Фабрегас втік від російських захисників і тепер рятувати команду довелося Акінфєєву, який вийшов з воріт і у підкаті видряпав м'яча у іспанця.

Розв'язка матчу настала на 74 хвилині, коли Вілья вкотре отримав довгу передачу, змістився в центр, легко обіграв Широкова і одразу ж пробив у ближній кут. Акінфєєв був безсилий.

Невелику надію у росіян відродив Павлюченко, який на 85 хвилині після кутового скоротив рахунок у матчі. Зирянов подав, Широков перевів м'яч на дальню стійку, де Павлюченко головою вколотив м'яч під поперечину.

На 89 хвилині росіяни мали ще один шанс, але Семак, отримавши м'яча в штрафному майданчику, змарнував момент для удару і іспанці винесли його від гріха подалі.

Але останнє слово все рівно залишилося за іспанцями. Вілья отримав м'яч у центрі поля, пройшов до штрафного майданчика, кинув м'яч праворуч у штрафний на Хаві, той пробив, Акінфєєв м'яч відбив, але прямо на Фабрегаса, який ударом головою поставив остаточну крапку. 4:1 - і якщо росіяни так гратимуть і надалі, то вже 18 червня зможуть пакувати валізи.

Коментарі ()