Головне

Жовто-сині перемогли чемпіонів Європи. ВІДЕО

10.06.2008 21:13 648 0
Жовто-сині перемогли чемпіонів Європи. ВІДЕО
1:0
2:0

Гра між Грецією та Швецією може претендувати на статус найбільшого уболівальницького розчарування у 1 турі Євро-2008. Незважаючи на декласування шведами чемпіонів Європи з рахунком 2:0, цей матч залишив не найкращі спогади про якість футболу. До 67 хвилини поки не забили скандинави, гра обох команд нагадувала знущання над футболом та один над одним.

Обидві збірні освистували глядачі через пасивний футбол і особливо діставалося грекам, але це їх мало турбувало.

До першого забитого голу в активі обох команд було по два моменти: постріл Харістеаса взяв Ісакксон, а Ібрагімович ударом головою пробив трохи вище воріт.

Другий тайм, здавалося, ще більш втомив греків, а шведи продовжували йти до своєї мети напролом.  На 67 хвилині Юнгберг зіграв у стіночку з Ібрагімовичем і той ударом у верхній дальній кут воріт метрів з 18 виводить шведів уперед.

Через п`ять хвилин жовтоз-сині забивають знову.  Юнгберг виходить сам на сам з Нікополідісом і той відбиває його удар низом, але м`яч робить "свічку" і летить на дальню штангу, де Ханссон в боротьбі з воротарем і захисником, заштовхує футбольний снаряд у ворота Греції.

Більше голів, чи хоч небезпечних моментів у цій грі уболівальник так і не побачили. Якщо робити висновок по поєдинку Швеції та Греції, то можна констатувати, що в збірної Росії ще далеко не все втрачено навіть після розгромної поразки від Іспанії...

Коментарі ()