Головне

Лев: Я багато чого навчився в Туреччині

23.06.2008 22:15 328 0
Лев: Я багато чого навчився в Туреччині
Коли головний тренер збірної Німеччини Йоахім Лев говорить про пристрасть та непередбачуваність збірної Туреччини, він базується на власному досвідові.

Лев працював тренером в Туреччині, і його досвід може допомогти підготувати команду до матчу проти турків у середу. Найважливішою перевагою турків на думку Лева є пристрасть у грі турків. Після трьох незабутніх перемог на шляху до півфіналу, навіть напівтравмовані турки будуть впевнені у своїх силах, говорить Лев.

- Усі команди-півфіналісти відповідно класні. Я знаю турецьких гравців та їх функціональний стан з власного досвіду. Вони можуть грати феєрично, особливо якщо гра проходить за їх сценарієм. Вони пишаються своєю національністю, дуже добре підготовлені морально і грають до кінця, до останньої хвилини. Тому буде важко. Я попередив своїх гравців, що турки вірять у перемогу до самого кінця, і саме тому вони можуть виграти.

Але напевне не варто нагадувати Леву своїм гравцям як грають турки після того, як останні змогли відігратися пропустивши хорватам на 119 хвилині матчу.

- Вони ніколи не здаються. Вони завжди впевнені, що можуть змінити хід гри. Не всі очікували від них такої гри, але їх моральні якості просто надзвичайні.

 Лев каже, що зараз буде складніше переграти турків, ніж збірну Португалії в чвертьфіналі.

- З португальцями було легше грати. Турки більш творчо підходять до гри та не зовсім приліплюються до своїх ігрових позицій. Необхідно залучати всі можливі ресурси.

Лев тренував „Фенербахче" у сезоні 1998-1999 років. І нічого не може сказати як похвалити країну за її гостинність та доброзичливість людей.

- Це був мій третій сезон у якості тренера, і я добре пізнав Туреччину. Я багато чого навчився.

Лев також зазначив, що перед грою з Туреччиною необхідно, щоб в його команди не закрутилася голова після чудового результату проти Португалії.

- Ми не недооцінюємо Туреччину, просто працюємо над посиленням гри.

На відміну від збірної Туреччини, яку добряче покосили травми, німецька команда у бойовому складі, за виключенням півзахисника Торстена Фрінгса. Лев зазначив, що Фрінгс нормально тренується, але ще не знає чи останній вийде у стартовому складі.

- Ми напевне зіграємо з двома нападниками, або з трьома. А може не варто міняти переможний склад?, - сказав Лев, натякаючи, що вони переграли Португалію з одним нападником Мірославом Клозе.

sportsillustrated.cnn.com

Коментарі ()