Головне

Хітцльшпергер: ми маємо не дозволити іспанцям володіти м'ячем

29.06.2008 19:02 602 0

Півзахисник збірної Німеччини Томас Хітцльшпергер поділився своєю думкою про майбутній фінальний матч чемпіонату Європи, в якому німецькій команді належить зіграти проти Іспанії.

"Почуваюся відмінно. Ми всі сконцентровані на матчі й розуміємо, яке важливе значення він має, хай і для більшості з нас це буде перший фінал на такому рівні. Ми вже довели свою силу на турнірі в Австрії і Швейцарії. Поєдинок з Хорватією нам не удався, але відтоді все складалося в нашу користь. Ми виконали завдання - вийшли у фінал," - пише офіційний сайт УЄФА.

Томас Хітцльшпергер, фото euro2008.uefa.com

"В порівнянні з матчем проти Туреччини нам необхідно додати в деяких компонентах гри. Перш за все, потрібно раніше накривати суперників. Коли іспанці володіють м'ячем, вони примушують опонентів постійно рухатися. Цього не повинно бути, інакше ми можемо швидко втомитися.

Ми постійно говоримо про збірну Іспанії. Ця команда значно додала і є найсильнішою на турнірі. У нас були деякі складнощі, тоді як дорога іспанців поки що була гладкою. Та все ж, сподіваюся, ми створимо для них низку проблем, які вони за 90 хвилин вирішити будуть не в силах".

Коментарі ()