Головне

Лев: Наша мета - продовжити працювати і зростати

30.06.2008 02:01 729 0

Коментар тренера збірної Німеччини Йоахима Лева на прес-конференції після фіналу чемпіонату Європи:

"Я би хотів привітати збірну Іспанії та її тренера. Ми маємо визнати їх високий клас. Вони грали добре впродовж всього турніру, а сьогодні показали чудову техніку і створили більше моментів, ніж ми. Вони заслужили на перемогу. Ми, зі свого боку, розчаровані, проте в цілому я задоволений цим турніром. За ті 45 днів, що ми провели разом, команда проявила себе дуже добре.

Ми отримали багато задоволення і насолоджувалися процесом, проте у нас були й амбіції. Ця поразка змусить нас ще активніше працювати у найближчі пару років в деяких компонентах. Ми повинні додати у відбірковому етапі, щоб досягти своєї мети і потрапити на чемпіонат світу.

До цього часу ми фокусувалися на тому, щоб активно грати без м'яча, вчитися володіти м'ячем, швидко грати в пас і вигравати єдиноборства. Це важливо у футболі - особливо на високій швидкості й під тиском. Ми знаємо, що іспанці в цьому дуже майстерні. За останні два роки ми змогли показати, що теж уміємо грати в швидкий і комбінаційний футбол. Якщо взяти декілька попередніх турнірів, то ми завжди перебуваємо серед кращих в Європі, а збірна за останні роки набралася досвіду. Ми розвиваємося, проте нам не можна втрачати енергію і силу. Наша мета - продовжити працювати і зростати".

EURO2008

Коментарі ()