Головне

Ярмоленко і Драгович увійшли у топ-10 зіркових розчарувань Євро-2016

14.07.2016 12:14 1916 0

France Football вніс лідера київського Динамо Андрія Ярмоленка в рейтинг невдах Чемпіонату Європи.

"Загашена пожежа. Автор 10 голів і 13 асистів у чемпіонаті України Андрій Ярмоленко разом з Євгеном Коноплянкою мав стати динамітом для оборони суперника. Цього не сталося. Україна була небезпечною тільки в одному таймі проти Німеччини. Це значною мірою сталось через погану роботу Ярмоленка", – так французьке видання оцінилу гру вінгера "Динамо" на Євро-2016.

Також в списку невдах опинився партнер Ярмоленка по команді - захисник збірної Австрії Александар Драгович.

"Драгович ще довго буде згадувати це Євро. Він запам'ятався нездатним впоратися з нервами захисником, якого лихоманило уже з першої гри. Александар заробив вилучення на 67-й хвилині, коли його команда поступалася Угорщині. В останньому матчі проти Ісландії Драгович не забив пенальті. Із 23% виграних єдиноборств далеко не заїдеш", - зазначає видання.

"Динамівці" у збірній невдах опинились у зірковій компанії Златана Ібрагімовіча (Швеція), Сеска Фабрегаса (Іспанія), Рахіма Стерлінга (Англія), Роберта Лєвандовскі (Польща), Томаса Мюллера (Німеччина), Кевіна Де Брюйне (Бельгія), Арди Турана (Туреччина) і Сімоне Дзадзи (Італія), пише football24.ua.

Раніше повідомлялося, що Ярмоленко і Зінченко - в ТОП-15 гравців, яких хочуть бачити в АПЛ після Євро.

Андрій Ярмоленко

Коментарі ()