Головне

Степура та Лелейко завоювали золоті нагороди на турнірі у Румунії

23.05.2017 14:53 558 0

13-го травня у столиці Румунії пройшов міжнародний турнір "Трофей Пеллегріні", ув якому взяли участь українські фехтувальники.

І в жіночій, і в чоловічій індивідуальних першостях перемога була за рапіристами з України, інформує сайт Національної федерації фехтування України.

Серед жінок золото завоювала найдосвідченіша рапіристка зі збірної України - Ольга Лелейко.

Вона у півфіналі вибила з боротьби Ребеку Кандеску, здобувши перемогу з рахунком 15:7, а у вирішальному поєдинку у напруженному протистоянні виграла у Маліни Калугаряну з перевагою в один укол - 13:12.

У змаганнях серед чоловіків найсильнішим став Ярослав Степура. В 1/2 фіналу українець не зазнав проблем у бою з Сільвіо Росу, перемігши суперника з рахунком 15:5, а далі залишив без золота Богдана Даскалу - 15:13.

На наступний день пройшов клубний чемпіонат Європи, у якому українці також зуміли відзначитися медалями. Збірна ШВСМ у складі Ольги Лелейко, Ольги Станкевич та Олени Шепілової фінішували на другому місці.

У груповому раунді українські рапіристки записали на свій рахунок 2 перемоги з 2-х, а опісля у фінальній зустрічі програли одним уколом господаркам доріжок - 37:38.

 Жіноча команда України
Коментарі ()