Головне

Чемпіонат світу. Нікішин завершив виступ в 1/8 фіналу

23.07.2017 13:42 740 0

На чемпіонаті світу з фехтування, який приймає німецький Лейпциг, закінчився турнір шпажистів.

Серед українських фехтувальників найкращий результат показав лідер збірної Богдан Нікішин, інформує сайт Національної федерації фехтування України.

Нікішин, завдяки 10-му місцю у світовому рейтингу, пропустив груповий етап і стартував відразу з 1/32 фіналу, де зустрівся з екс-українцем Олегом Соколовим, який зараз виступає за Узбекистан. Поєдинок завершився перемогою Богдана з рахунком 15:12.

У наступному ж турі лідер національної збірної зустрівся зі своїм колегою по команді Анатолієм Гереєм. Цього разу сильнішим виявився 37-річний Нікішин, який переміг опонента з рахунком 15:13.

В 1/8 турнірної таблиці українець протистояв угорцю Андрашу Редлі та програв з розривом у три уколи - 3:6. Редлі за підсумками чемпіонату світу став третім, програвши у півфіналі дворазовому переможцю світової першості Ніколаю Новосьолову з Естонії (10:15).

Збірну України у Лейпцигу також представляли Максим Хворост і дебютант Володимир Станкевич. Хворост в 1/32 фіналу поступився майбутньому володарю бронзи Річарду Шмідту з Німеччини, а Станкевич не зміг подолати відбірний тур.

Нагадаємо, Ольга Харлан - триразова чемпіонка світу з фехтування на шаблях.

Коментарі ()