Головне

Неймовірний камбек Карпат із Вересом: гравці левів розповіли про неприємне

10.12.2017 10:39 1630 0
 

Після нічийного результату у матчі 19-го туру першості УПЛ між Вересом та Карпатами (2:2) у львів'ян був неоднозначний настрій. 

Про це після гри розповіли футболісти Карпат Мар'ян Швед та Олег Голодюк. 

"Якісь двоякі відчуття. Перший тайм трішки не вдався, можливо через надмірне бажання. Пропустили голи, можна сказати з нічого. Мали свої хороші моменти, але їх не використали", - цитує Голодюка офіційний сайт левів.

"З однієї сторони враження хороші, адже ми змогли уникнути поразки і я забив гол, але разом з тим присутній негатив, адже Карпати не перемогли. Другий тайм загалом був непоганим, ми могли виграти, але, на жаль, не вдалося це зробити", - додав Швед. 

Нагадаємо, що Карпати програвали Вересу 0:2 до 72-ї хвилини, коли рахунок став 1:2 після влучного удару Шведа. На 87-й хвилині гри Леонід Акулінін відновив рівновагу - 2:2. 

"По перерві вийшли більш заспокоєними, адже поговорили у роздягалці з тренерським штабом. Вони наголосили, що немає чого втрачати, тому потрібно вийти і грати у футбол. Якби ми так кожним матч грали як у другому таймі, точно не посідали те місце, котре зараз займаємо", - резюмував Голодюк. 

Як відомо, після матчу із Карпатами із вболівальниками Вереса попращався екс-гравець левів Василь Кобин, який залишить рівнян та перейде в інший клуб.

Коментарі ()