Українська правда

"Динамо" цікавиться захисником "Нансі"

Сергей Шемшученко — 15 травня 2008, 12:44

У разі якщо французький "Нансі" не посяде третьго місця в чемпіонаті й не зможе боротися за вихід до Ліги чемпіонів, клубу складно буде втримати у своєму складі провідних футболістів. Особливо це стосується захисників команди Себастьяна Пуйгреньє й Мішеля Кретьєна. За інформацією порталу mercato365.com, у Франції на Кретьєна поклали око трійка лідерів - "Ліон", "Бордо" та "Марсель", але уродженець "Нансі" говорить, що якщо піде, то тільки до закордонного клубу. Тут свій інтерес проявляють київське "Динамо", мадридський "Атлетико" і "Фіорентина". Однак фаворитом є іспанська "Севілья", яка шукає заміну Даніелю Алвесу.

"Я останнім часом отримав кілька привабливих пропозицій з Італії й Іспанії, - пояснив Кретьєн. - Це мені лестить, але всьому свій час. Безумовно, під час відпустки я все добре обміркую. Поки що в мене немає рішення".

Мішель Кретьєн - правий захисник, 23 роки. Вихованець "Нансі", дебютував у першій команді 2002 року й незважаючи на свій молодий вік уже встиг зіграти за "червоно-білих" 187 матчів, у яких забив 9 м'ячів (у 1 дивізіоні - 96 матчів, 3 м'ячі). Син марокканця і француженки залучався до юнацьких збірних Франції, але в підсумку вирішив виступати за національну команду Марокко.

Терикон