Українська правда

На збір в Австрію "Дніпро" вилетів без чотирьох гравців

Сергей Шемшученко — 20 червня 2008, 13:21

Дніпропетровський "Дніпро" вилетів на перший збір до Австрії. У передгір'я Альп команда відправилася у п`яюницю чартерним рейсом. У зборі візьмуть участь 27 гравців.

Воротарі: Вячеслав Кернозенко, Максим Старцев, Антон Каніболоцький, Денис Шеліхов.

Захисники: Богдан Шершун, Андрій Русол, Віталій Лісицький, Лінас Клімавічюс, Денис Андрієнко, Андрій Єщенко, Віталій Денисов, Максим Пашаєв, Павло Пашаєв.

Півзахисники: Сергій Назаренко, Олег Шелаєв, Олександр Грицай, Маріо Холек, Дмитро Льопа, Ролан Гусев, Руслан Ротань, Осмар Феррейра, Артур Карноза, Давідсон.
Нападники: Сергій Самодін, Андрій Воробей, Сергій Корніленко, Євгеній Коноплянка.

Відсутні у цьому списку Іонуца Мазіла, Джаба Канкава, Олександр Кобахідзе і Євгеній Шахов. Румунський форвард "Дніпра" на останньому тренуванні отримав травму - надрив м'яза задньої поверхні стегна - і протягом двох тижнів займатиметься на клубній базі в Пріднепровську за індивідуальною програмою.

Грузинські легіонери, як відомо, недавно перенесли операції на плечових суглобах і зараз проходять курс реабілітації під керівництвом клубного фізіотерапевта Володимира Коваленка. Невеликі проблеми із здоров'ям виникли і у Шахова, із-за чого він також залишився в Дніпропетровську.

ФК Дніпро