Українська правда

Тимошенко впевнена, що УЄФА буде задоволене

Сергей Шемшученко — 25 червня 2008, 15:06

Прем'єр Юлія Тимошенко впевнена, що УЄФА буде задоволене підготовкою України до Євро-2012.

Про це вона заявила на брифінгу у середу.

Вона спростувала чутки, що Овна заборонила коментувати підготовку до Євро-2012, уточнивши: "Я заборонила публічні сварки".

Щодо реконструкції НСК "Олімпійський", то Тимошенко сказала, що це питання знаходиться повністю в віданні Мінмолодьспорту і порадила звертатися за додатковою інформацією до міністра Юрія Павленка.

"НСК "Олімпійський буде реконструйований у встановлені терміни, які узгоджені з УЄФА", - запевнила Тимошенко.

"Крім того, з тими інвесторами, які будували споруди біля "Олімпійського", досягнуті всі домовленості, знайдені всі компроміси, і після підготовки проектної документації знесення цього недобудованого будинку, буде проведення знесення. Тому що знесення об'єктів такого ступеня готовності можна робити тільки на базі спеціальної проектної документації", - додала вона.

За її словами, команда на чолі з віце-прем'єром Іваном Васюником їде, щоб доповісти УЄФА про підготовку до Євро. "Якраз ми маємо виконаними всі умови, які УЄФА ставило до цього періоду і по цим умовам і буде звітувати", - зауважила прем'єр.

"Я вважаю, що УЄФА буде задоволена звітом, тому що ми багато зауважень врахували, і маємо сьогодні результат", - запевнила вона.

"І хочу нагадати всім нам, що коли 6 місяців тому уряд прийшов працювати, то рік підготовки до Євро-2012 фактично був втрачений", - сказала Тимошенко.