Українська правда

Кірильчик і Налєпа залишають "Карпати"

Сергей Шемшученко — 25 червня 2008, 17:10

Найімовірніше, новий сезон львівські "Карпати" розпочнуть без легіонерів Мацея Налєпи та Павела Кірильчика.

Про це Інформаційному центру ФК "Карпати" розповів спортивний директор клубу Юрій Дячук-Ставицький:

"Павелу Кірильчику вже 27 років, він легіонер, не можу сказати, що ми були в захваті від його гри, хоч і вдячні за голи, кілька непогано проведених матчів за команду. Як ви пригадуєте, його в команду запрошував Олександр Іщенко, нинішній тренер "Іллічівця". Він і звернувся в "Карпати" з проханням відпустити білоруського півзахисника у Маріуполь. Кірильчик нині перебуває в "Іллічівці" на оглядинах, зіграв у контрольному поєдинку, й вирішує питання про своє працевлаштування. Якщо сторони дійдуть згоди, клуби вже домовлятимуться про його трансфер.

Подібна ситуація склалась і з Мацеєм Налєпою. Він провів у "Карпатах" найкращі роки своєї кар'єри, але, за його ж словами, засидівся у команді. Йому 30 років, він теж легіонер, крім того, часто травмується.

Останнім часом Налєпа програвав конкуренцію за місце в основному складі молодому Мартищуку. Через сімейні обставини Мацей виявив бажання залишити Львів. Наскільки мені відомо, ним цікавиться ФК "Харків", ще деякі клуби. Якщо йому вдасться там закріпитися, "Карпати" не чинитимуть спротив його переходу. Ми знімаємо капелюха перед Мацеєм за його заслуги перед командою і бажаємо йому вдалої кар'єри після періоду у Львові. Не забуваймо, що в різних командах "Карпат" ростуть швидко прогресуючі гравці збірних України різних вікових категорій Андрій Новак, Богдан Когут, Іван Піцан."