Українська правда

Нінкович: Приділимо особливу увагу пенальті

Сергей Шемшученко — 14 липня 2008, 16:10

Напередодні матчу за Суперкубок України гравці "Динамо" поділилися очікуваннями від майбутньої зустрічі із "Шахтарем". Горан Сабліч:

"Сподіваємося в новому футбольному році продемонструвати хорошу гру. Перш за все, хочемо виграти чемпіонат і Кубок України, які ми втратили минулого сезону. Подальша ж мета - потрапити до групового етапу Ліги чемпіонів. На зборах кожен віддавався по максимуму, тому все має бути добре".

"Настрій на гру максимальний. Грати в такому матчі завжди престижно. Будемо ретельно готуватися до поєдинку і в психологічному, і у фізичному плані. Але більшою мірою - психологічно. Гадаю, гра буде хорошою, і глядачі будуть задоволені."

Мілош Нінковіч:

"Матч з "Шахтарем" буде принциповим. Перша гра завжди найвідповідальніша, а проти такого суперника, як "Шахтар", вона стає вдвічі важливішою. Від її результату буде багато залежати. Якщо проведемо її на доброму рівні - краще підготуємося до старту чемпіонату. Чи готуємося до пенальті? Поки ні, але, напевно, обов'язково будемо. Під час контрольних матчів на зборах ми не забили кілька разів з 11-метрової відмітки, тому, думаю, на тренуваннях приділимо особливу увагу цьому компоненту".

За матеріалами ФК "Динамо"