Українська правда

Срна: "Відіграти два м'ячі хорватам буде не під силу"

Сергей Шемшученко — 25 серпня 2008, 22:59

"Шахтар", м'яко кажучи, не дуже у національному чемпіонаті, але на думку капітана команди Даріо Срни, поки нічого серйозного не відбулося.

-У кожної команди в світі наступає період спаду. З моменту мого приходу нічого подібного в "Шахтарі" не було, - відзначив Даріо.

Проте, хорватський півзахисник упевнений, що саме донецький клуб вийде переможцем з протистояння із загребським "Динамо" за місце в Лізі Чемпіонів. Відіграти два м'ячі хорватам буде не під силу.

-У них все добре в чемпіонаті, тому буде серйозна боротьба, - розуміє Даріо. - "Сині" мають право сподіватися на свій шанс, але і ми, звичайно, не заспокоїлися. Я бачу, що Динамо грає все краще, про це говорять і їх результати. Проте 2:0 - велика перевага. Я не уявляю, як вони зможуть забити нам три м'ячі, а ми, принаймні, один м'яч обов'язково покладемо.

-Невихід у Лігу Чемпіонів для нас буде крахом. Ліга - наша головна мета, і саме тому ми приїдемо до Загребу обережними, мотивованими і сконцентрованими, - пообіцяв капітан "Шахтаря" Даріо Срна.

terrikon.dn.ua