Українська правда

"Чорноморець" - "Динамо". Післяматчева прес-конференція

Сергей Шемшученко — 22 вересня 2008, 00:41
Віталій Шевченко (головний тренер "Чорноморця"):

- Вони нас повністю переграли, вони були сильніші сьогодні. Ми планували якоюсь мірою будувати гру від оборони, але пропустили швидкий гол. Обидва голи стали наслідком тактичних помилок. Потім потрібно було йти вперед, розкриватися, але особливо нічого у нас не виходило. У них хороша команда зараз, вони переграли нас.

Юрій Сьомін (головний тренер "Динамо"):

- Найголовніше, що гравці були молодцями у професійному плані і добре налаштувалися на цей матч. Це було особливо важливо після гри з лондонським "Арсеналом", після якої, звичайно, в якійсь мірі хвилювалися, адже упустили перемогу за дві хвилини до кінця. Сьогодні був хороший настрій і це зіграло роль у нашій перемозі.

- В радянські часи матчі не починалися після сьомої години вечора. Зараз модно починати пізно, чи всі команди у рівних умовах?

- Господарі призначають час, а господар - "Чорноморець". Чому ми свої матчі призначаємо о 20:30 - тут є велика логіка. По-перше, ми граємо матчі ліги чемпіонів приблизно в цей час і нам потрібно було провести серію ігор, щоб підготуватися. Інший момент. Коли у Києві стояла 40-градусна спека, чому футболісти повинні грати о п'ятій, о третій годині дня? Напевно, футболісти повинні грати в комфортних умовах і в гарну погоду. На заході завжди грають пізно.

У Іспанії грають о дев'ятій, коли стоїть спека. Ми наступні матчі у жовтні проводимо о 19:00. Нашу справу грати, ми приїхали і граємо. Можливо, це пов'язано з телетрансляціями, ми жодної ролі тут не граємо.

- Коли відновиться Мілевський?

- Звичайно, Мілевського не вистачає. Плануємо, що він зможе зіграти.

- Гіоане можна було бачити і зліва, і в центрі, яку роль ви йому відводили на полі?

- Усюдисущого гравця. Найголовніше, що гол забив.