Українська правда

Ветерани "Динамо" на турнірі в Москві здобули бронзу

Сергей Шемшученко — 8 жовтня 2008, 16:24

Ветерани київського "Динамо" взяли участь в VI Міжнародному турнірі ветеранів "Меморіал Б.П. Бещева". У цьому традиційному змаганні беруть участь колишні футболісти клубів з країн колишнього СРСР. Цього разу учасниками турніру сталі команди ветеранів "Динамо" (Київ), "Локомотив" (Москва), ЦСКА, "Спартак" (Москва), "Динамо" (Москва), "Торпедо" (Москва), "Зеніт" (Санкт-Петербург) і "Динамо" (Мінськ).

У рамках групового турніру київське "Динамо" провело три поєдинки. Спершу динамівці зіграли з одноклубниками з Москви внічию 0:0, у наступному турі здобули мінімальну перемогу 1:0 над "Спартаком" (єдиний гол на рахунку Віктора Мороза), після чого знову зіграли внічию 2:2 з "Торпедо" (другий гол на турнірі провів Віктор Мороз, ще один м'яч на рахунку Юрія Миколаєнка).

З п'ятьма очками київське "Динамо" вийшло до півфіналу, де після нульової нічиєї в основний час поступилося одноклубникам з Мінська лише по пенальті. Оскільки матч за третє місце не проводився, київські динамівці і "Торпедо" посіли третє місце. У фінальному ж матчі мінське "Динамо" знову в серії пенальті переграло "Локомотив".

Відзначимо, що за підсумками турніру приз найкращому воротарю дістався київському динамівцю Валерію Паламарчуку.

fcdynamo.kiev.ua